[spt-posts-ticker]

(VIDEO) Profesionalna spremačica otkriva kako složiti jastuke da izgledaju čisto i uredno

Savršena posteljina može biti ključna za dobar san, kako piše The Sun. Međutim, znate li kako da vaši jastuci izgledaju savršeno čisto i uredno?

TikTok video koji ima više od 16 milijuna pregleda govori o tome kako držati jastučnice čvrsto na jastuku i mogao bi zauvijek promijeniti vašu rutinu spremanja kreveta.

Kaylie, profesionalna čistačica, dijeli svoje savjete o čišćenju na TikToku te u videu poručuje: “Ako ste domaćica, ne ostavljajte svojim klijentima ovakve jastuke.”

Pokazala je jastuk s jastučnicom na kojoj je visila dodatna tkanina i činila jastuk neurednim vrećastim te objasnila: “Uzmite taj dodatni komad jastučnice i stavite ga u jastučnicu, čvrsto ga povucite sa strane i eto ga. Savršeno pravokutni jastuk!”

Mnogim korisnicima svidio se njezin savjet, proglasivši ga ‘genijalnim’ i ‘impresivnim’, dok su neki priznali kako ih začuđuje izgled same jastučnice. “Čekaj… vaše jastučnice nemaju ušiven ‘džep’? U Australiji sve naše jastučnice imaju ‘džep’ ušiven na jednu stranu otvora”, komentirao je jedan korisnik.

@tidycademypro

It’s the little things 😊 #cleantok #housekeeperhacks #cleaninghacks #cleaning

♬ CRAFT – OFEKNIV

Izvor: Večernji list

Foto: Pexels