[spt-posts-ticker]

(VIDEO) Pomoću ovog trika operite kadu brzo i učinkovito

Umjesto da sve perete odvojeno s različitim sredstvima za čišćenje, iskoristite ovaj trik s višenamjenskim sredstvom za čišćenje pomoću kojeg ćete oprati kadu i sve vezanu za nju.

Za mnoge ljude čišćenje je težak zadatak koji oduzima previše vremena. Ako ste jedan od njih, svidjet će vam se ovaj trik – koji koristi samo bocu višenamjenskog sredstva za čišćenje cijele kade u jednom potezu.

Umjesto da raznim sredstvima za čišćenje kupaonice odvojeno čisti svaki pojedini dio, korisnica TikToka Homethirtyone jednostavno napuni kadu toplom vodom, poprska malo višenamjenskog sredstva za čišćenje u vodu i ostavi sredstvo da odradi posao za nju.

Na ovaj način ne samo da opere kadu, nego u nju ubaci i sve stvari koje su vezane s kadom – poput gelova za tuširanje, pa čak i držača za sitnice koji stoje uz kadu – i sve zajedno opere s minimalno truda.

Nakon nekog vremena, uzima spužvu koju namoči u vodu sa sredstvom za čišćenje i opere sve dijelove kade. Ispere kadu i sve obriše suhom krpom, a u videu kada je na kraju blistavo bijela, kao i pipa i fuge.

“Kako smo uopće živjeli bez ovih super opsjednutih čistoćom TikTokera?”, netko je komentirao objavu, dok je drugi komentator dodao: ‘Kako dobra ideja!’

“To radim godinama – zbog toga i kupaonica miriše nevjerojatno!”, napisala je druga komentatorica.

@homethirty_one

Easy hack to clean a bath tub 🛁 #foryou #fyp #cleantok #cleaning #cleaninghacks #cleaningtips #bath #bathroom

♬ Waves – Mr. Probz

Izvor: 24sata

Foto: snimka zaslona