[spt-posts-ticker]

Kako je mladi bračni par od Dom za starije pretvorio u luksuzan s vrhunskom njegom za starije i nemoćne

SLAVONSKI BROD – Mladi poduzetnici, i mladi bračni par Ivana i Filip Opačak ogledni su primjer poduzetništva, mladih ljudi u svijetu biznisa.

Naime, empatija prema starijim osobama koja je u visokoj razini prisutna u njihovom poslu,  rezultiralo je stalnim ulaganjem u njihov Dom za starije i nemoćne “RUKA U RUCI”. Te su isti praktički pretvorili u luksuzan hotel za starije osobe, a opet s pristupačnim cijenama, vodeći brigu i socijalnu politiku u ova teška vremena.

S početkom korona krize, koja je najviše pogađala stariju populaciju, Ivana i Filip povukli su poslovni potez koji se na kraju ispostavio itekako ispravnim. Uložili su maksimalne napore u podizanju kvalitete njege, posebice zaštite od virusa, i općenito zdravstvene zaštite. Paralelno s time su i sam objekat preuređivali, i od njega napravili pravu ljepoticu za živjeti, u kojoj štićenici Doma mogu disati punim plućima.

S time je stigla i nagrada u obliku licence za povećanje kapaciteta Doma, jer zadovoljavaju apsolutno sve uvjete u norme propisane za ovakvu djelatnost.

Što se aktualne situacije tiče i procijepljenosti štićenika Doma za starije i nemoćne “RUKA U RUCI”, tek još nekoliko štićenika čeka cijepljenje, odnosno procijepljenost korisnika je preko 90%.

Ono što su obitelji potencijalnih korisnika Doma za svoje bližnje prepoznali je svakako stručnost osoblja, više nego zadovoljavajući prostori, nadasve čisti i uredni, na što se obraća posebna pozornost. Nadalje, blizina bolnice, prostrano dvorište, blizina savske šetnice, blizina Gradskih bazena, i sportske dvorane “Vijuš”(…), tako da korisnici praktički imaju sve doslovno na dohvat ruke.

Ivana i Filip novac su uložili također u novo vozilo koje je na usluzi korisnicima Doma, kako primarno za odlazak u zdravstvene ustanove, tako i za druge potrebe u vidu kupovine i ostaloga.

Potvrdili su za naš medij da uskoro stiže i sanitetsko vozilo koje će biti na raspolaganju nepokretnim osobama korisnicima Doma za starije “RUKA U RUCI”.

Ivana i Filip ponosni su na svoj uspješan rad sa starijim i nemoćnim osobama u toj mjeri da su u svakom trenutku bez najave spremni dočekati bilo kojeg člana obitelji potencijalnih korisnika, te se uvjere u kvalitetu njihove usluge.

Sve dodatne informacije za smještaj u Domu “RUKA U RUCI” možete dobiti na kontakt broj 099/190 57 00 ili upitom na e-mail domrukauruci@gmail.com ili dolaskom na adresu Stanka Vraza 13. Svi oni koje za početak zanima više informacija osim navedenih kontakata mogu pogledati klikom OVDJE.